Om Linda Christiansson
 

Vad är träning för dig?
För en del av oss är det ett nödvändigt ont, något vi känner att vi måste göra & för andra är träning något vi längtar efter att få göra & något vi brinner för. En livsstil.
Oavsett vad ditt svar är hävdar jag bestämt att det finns en träningsform för alla. Genom att jobba individanpassat & lyssna till dina tidigare erfarenheter & uppsatta mål är jag övertygad om att jag kommer få dig att tycka att det är roligt att träna.

Jag heter Linda Christiansson & är utbildad Lic. Personlig Tränare & Lic. Träningsinstruktör. Jag brinner för träning & älskar att inspirera, motivera & peppa för ett hälsosammare & mer fysiskt aktivt liv.
Efter att i några år varit anställd av en större gymaktör på marknaden har jag nu tagit steget till att starta upp mitt alldeles egna företag PT Performance.

Jag har en bred övningsbank & jag har lärt mig hur viktigt det är att periodisera sin träning både styrkemässigt & konditionsmässigt för att få de resultaten man vill ha.

Så vad är ditt mål?
Vill du bli starkare? Uthålligare? Snabbare? Prestera maximalt inom din idrott? Gå ner i vikt? Få mer definierade muskler? Träna för att må bra & få en bättre livskvalité? Fungera bättre i vardagen?

Tillsammans tar vi oss dit!

Genom ingående konsultationer, nogranna funktionsanalyser & fystester tar jag reda på utgångsläge & status.
Jag sätter ihop ett väl planerat träningsupplägg utefter dina uppsatta mål & dina förutsättningar för att du skall kunna prestera maximalt & så effektivt som möjligt nå ditt/dina personligt uppsatta mål.

Jag tror på en helhet som innefattar styrka, kondition, rörlighet & kost.
Så förbered dig på väl genomtänkta & väl planerade träningspass.
Vi kommer jobba hårt & resultatinriktat utan att för den sakens skull glömma bort att ha roligt längs vägen.
12 repetitioner kommer alltid vara 12 repetitioner med mig, jag kommer pusha dig till att alltid orka den där sista & du kommer älska den!

-Viktnedgång-Muskeltillväxt-Funktionsanalyser-Fystester-Motivation-Coaching-Inspiration-

Utbildning:

The Academy - Licencierad Personlig Tränare.
The Academy - Licencierad Träningsinstruktör.
The Academy - Anatomi & Fysiologi.

Med din vilja & min kunskap tar vi din träning till oanade höjder!
Tveka inte, hör bara av dig!

Hört från PT klienter

Sveriges skönaste PT

Jag måste bara få tacka dig Linda för att jag kunnat göra en grym prestation på kort Vasan i år. Jag var starkare än någonsin.
 

Linda är precis som Fantomen. Hård men rättvis
.